Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Mares i nadons gaudeixen de la teràpia musical

L'activitat està organitzada per l'Escola Bressol El Patufet


Mares i nadons gaudeixen de la teràpia musical

 La teràpia mitjançant la música centrarà al llarg de 5 sessions el taller de musicoteràpia que ha començat aquesta setmana a l'Escola Bressol Municipal El Patufet. L'activitat està adreçada a mares i/o pares amb nens o nenes menors de 12 mesos, no caminadors i persegueix fomentar el vincle entre el nadó i els pares. A través de la música es fan diferents activitats que pretenen estimular tant el nivell cognitiu com l'afectiu de les persones que hi participen. El taller es fan en grups reduïts.

La musicoteràpia és una disciplina que treballa amb la música i els seus components i que empra sons i estructures rítmiques que afavoreixen la psicomotricitat i el desenvolupament o la coordinació, entre d'altres.
La teràpia musical estimula les zones del cervell associades al pensament lateral dret. Aquesta zona és la que està vinculada al procés de cerca de solucions o a la creativitat. Les properes sessions tindran lloc els dies 2, 9 i 16 de juny. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 937211155.