Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 600 persones a la Caminada del Mussol

L'esdeveniment va comptar amb un avituallament en relació a l'Alzheimer, per commemorar el Dia Mundial d'aquesta malaltia


Més de 600 persones a la Caminada del Mussol

Després de dos anys d’inactivitat, la XIX edició de la Caminada del Mussol ha estat un èxit. Més de 600 persones van participar aquest passat diumenge 18 de setembre en aquest esdeveniment esportiu, caracteritzat pel civisme i el respecte a l’entorn. 

 
El Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, amb el suport de l’Ajuntament, va organitzar la Caminada, que va recórrer 10 km de la Serra de Galliners. El Club agraeix la col·laboració de Nordic Walks i dels comerços col·laboradors i persones voluntàries que hi ha participat.
 
Dia Mundial de l’Alzheimer
 
Durant la cursa, i amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer que es commemora avui, 21 de setembre, un dels avituallaments es va organitzar en relació a aquesta malaltia, distribuint pomes. D’aquesta manera es feia memòria a Pasqual Maragall i la pel·lícula “Bicicleta, cullera, poma”.
 
L’Alzheimer és una malaltia progressiva i degenerativa de les cèl·lules cerebrals que provoca un deteriorament de la memòria, el pensament i la conducta de la persona. Esdevé la principal causa de demència, un conjunt de símptomes que actualment afecten a uns 50 milions de persones arreu del món. A Catalunya hi ha aproximadament unes 100.000 persones que conviuen amb aquesta malaltia.