Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou cicle del “Creixem en família”

A l'octubre comença un taller orientat a donar suport a les famílies amb preadolescents


Nou cicle del “Creixem en família”

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició del “Creixem en família”. Recordem que el programa es defineix com a cicles de tallers i monogràfics adreçats a famílies amb fills o filles a la pubertat i adolescència. Enguany s’han dissenyat dos cicles curts, un per a famílies amb preadolescents (de 10 a 13 anys) i un altre per a famílies amb adolescents. També hi haurà un seguit de monogràfics que es podran fer durant tot el curs, alguns per a totes les edats i altres específics per a la pubertat o l’adolescència.

 
Aquest mes d’octubre s’estrena amb el taller per a preadolescents. Es tracta de tres sessions on s’abordaran les característiques d’aquesta etapa i com resoldre els principals reptes que es presenten. Les inscripcions estaran obertes fins al 3 d’octubre i es poden gestionar en aquest enllaç.
 
El taller tindrà lloc tots els dimecres del 5 al 26 d’octubre, al centre cívic Can Feliu, en horari de 18 a 20 hores. Durant aquestes, es tractarà el tema de l’afecte i l’autoestima, l’autonomia i les responsabilitats familiars, i la convivència i la superació de conflictes, entre altres.
 
Per a més informació, podeu trucar al: 678.04.06.28.
 
Si voleu conèixer l’experiència de mares i pares participants en altres cicles, podeu veure aquest vídeo.
 
 
Espai d'Acompanyament Familiar en l'Adolescència
 
Recordeu que l'Ajuntament compta amb aquest espai per parlar amb calma i confiança de les relacions familiars, on orientar-se i trobar respostes davant els canvis i incerteses que de vegades sorgeixen, a través de professionals especialitzats.
 
Què és?
 
Espai d’orientació i acompanyament integral adreçat a les famílies que conviuen amb adolescents i joves. 
És un espai de caràcter universal: adreçat a totes les famílies.
 
És un espai de caràcter preventiu: des d’un entorn acollidor, personal i íntim es detecten i reforcen les capacitats i fortaleses de les famílies per a ajudar a millorar el benestar personal, familiar i social, afavorir relacions familiars saludables i enfortir habilitats parentals.
 
Què ofereix?
  • Orientació sobre qüestions relacionades amb l’educació dels fills i filles.
  • Suport especialitzat quan hi ha una dificultat o problemàtica específica.
  • Promovem la participació activa a la comunitat: trobades i accions grupals i comunitàries d’acompanyament i suport a famílies.
  • Orientació, acompanyament i connexió amb la xarxa de serveis i recursos del territori.
 
El servei es gestiona amb cita prèvia: eaf.adolescencia@santquirzevalles.cat, o bé trucant al 678.04.06.28.