Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió informativa sobre l’Escola Municipal de Música

Demà dimarts el celler de Can Barra acollirà una sessió per explicar l’inici de curs


Reunió informativa sobre l’Escola Municipal de Música

El celler de Can Barra acollirà demà, 27 de setembre, una sessió informativa per explicar l’inici de curs de l’Escola Municipal de Música, i la programació d’activitats. Serà a les 18 hores i és oberta a tothom que estigui interessat.

 
Tastets i tallers
Les dues primeres setmanes d’octubre, del 3 al 14, s’organitzaran tastets, tallers i classes obertes de diferents temàtiques i instruments, obertes a tots els públics i totalment gratuïts. 
Les inscripcions s’obriran properament mitjançat un formulari que trobareu al web de l’Ajuntament. Les activitats es faran en horari de 15.30 a 20.30 hores.
El curs començarà el proper 17 d’octubre i finalitzarà el 30 de juny de 2023.
 
Horaris i novetats
L’objectiu és que l’escola romangui oberta totes les tardes, de dilluns a divendres, amb aquesta nova programació, i també al matí. De fet, es programaran activitats matinals, i es fomentarà la participació de l’escola en les festivitats del poble. Es reconstituirà l’AFA i el Consell Escolar i es potenciaran òrgans com l’orquestra, el combo i activitats grupals, que fomenten la cohesió de tot l’alumnat.
 
Recordem que l’Escola Municipal de Música de Can Barra ha passat a gestionar-se de manera directa per l’Ajuntament. El Ple extraordinari de 8 de setembre va aprovar la memòria justificativa per al canvi en la gestió.
La línia educativa de l’escola es basa en apropar la música a tots els públics, des de músics experts o amb voluntat de ser-ho, fins a qualsevol persona que tingui inquietuds musicals de qualsevol tipus. També es basa en la creació d’un espai de participació, de manera que s’ofereixin bandes de formació musical reglada. Així mateix, també es fomentaran les noves activitats per a totes les edats, des de nadons fins a gent gran.