Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot preparat per a la Festa de la Bicicleta

El proper dissabte es podran provar les bicis elèctriques de l'Ajuntament i veure l'aparcament segur de l'estació de FGC


Tot preparat per a la Festa de la Bicicleta

El proper dissabte 1 d’octubre Sant Quirze celebra la “Festa de la Bicicleta”. L’acte forma part de les accions en relació a la Setmana de la Mobilitat, i tindrà lloc a partir de les 10 hores a la zona d’estacionament de l’estació dels FGC de Sant Quirze.

Durant l’esdeveniment s’informarà sobre els projectes municipals de carrils bici i mobilitat sostenible. Unes iniciatives que s’han editat en una publicació i que podeu consultar en aquest enllaç
Així mateix, les persones que s’hi acostin podran provar les bicicletes elèctriques de l’Ajuntament, i rebran una armilla reflectant com a obsequi.
 
Al llarg del matí es posarà en funcionament l’estacionament segur de bicicletes. Es tracta d’un espai d’aparcament de rotació exclusiu per a bicicletes i patinets. Aquest compta amb diversos punts de recàrrega amb subministrament elèctric per a aquests vehicles. De fet, la infraestructura compta amb aparcaments sense punt de recàrrega elèctrica, per deixar bicicletes i patinets convencionals; aparcaments amb recàrrega, i punt de recàrrega amb escomesa a xarxa amb un connector específic per a cada vehicle. També hi ha càmeres de videovigilància com a sistema de seguretat.
 
El servei és gratuït i el temps màxim de permanència és de 72 hores consecutives, excepte que se senyalitzi un temps diferent.
Aquests dies l’Ajuntament està fent proves per poder-lo posar en marxa el mateix dissabte.