Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Municipal de Música, punt de trobada

El curs començarà el 17 d’octubre i abans es faran tastets i tallers


 L'Escola Municipal de Música, punt de trobada

El celler de Can Barra va acollir ahir a la tarda una reunió informativa per a les famílies amb alumant a l’Escola Municipal de Música. L’objectiu va ser explicar les noves dinàmiques i organització del centre, i atendre els dubtes de mares i pares.

Recordem que l’Escola Municipal de Música de Can Barra ha passat a gestionar-se de manera directa per l’Ajuntament. El Ple extraordinari de 8 de setembre va aprovar la memòria justificativa per al canvi en la gestió.
La línia educativa de l’escola es basa en apropar la música a tots els públics, des de músics experts o amb voluntat de ser-ho, fins a qualsevol persona que tingui inquietuds musicals de qualsevol tipus. També es basa en la creació d’un espai de participació, de manera que s’ofereixin bandes de formació musical reglada. Així mateix, també es fomentaran les noves activitats per a totes les edats, des de nadons fins a gent gran.
 
Horaris i novetats
L’objectiu és que l’escola romangui oberta totes les tardes, de dilluns a divendres, amb aquesta nova programació, i també al matí. De fet, es programaran activitats matinals, i es fomentarà la participació de l’escola en les festivitats del poble. Es reconstituirà l’AFA i el Consell Escolar i es potenciaran òrgans com l’orquestra, el combo i activitats grupals, que fomenten la cohesió de tot l’alumnat.
 
Tastets i tallers
Les dues primeres setmanes d’octubre, del 3 al 14, s’organitzaran tastets, tallers i classes obertes de diferents temàtiques i instruments, obertes a tots els públics i totalment gratuïts. Les inscripcions es poden formalitzar en aquest formulari.
 
El curs començarà el proper 17 d’octubre i finalitzarà el 30 de juny de 2023.
 
Cal remarcar també que avui dimecres i demà dijous, la direcció del centre es trobarà a la recepció de l’Escola d’Adults, en horari de 17 a 20 hores per atendre les famílies, aclarir dubtes sobre els horaris, etc.