Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Octubre, Mes de la gent gran

Des d'avui i fins al 28 del mes vinent s'organitzen múltiples activitats orientades a aquest col·lectiu


Octubre, Mes de la gent gran

L’octubre s’estrenarà amb una nova edició del Mes de la Gent Gran. L’Ajuntament ha preparat una àmplia programació amb l’objectiu d’arribar a totes les generacions, joves i no tan joves, de manera que puguin compartir temps de lleure i aficions.

 
En aquest sentit, des del 28 de setembre fins al 29 d’octubre, diversos espais esdevenen l’escenari de propostes ja molt consolidades i altres més novedoses que per fi troben cabuda en una programació sense restriccions per la pandèmia.
 
Homenatge a les persones nonagenàries
 
Un dels actes més emotius i consolidats d’aquest mes és l’homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi. L’Ajuntament reconeix la trajectòria vital d’aquests avis i àvies, en el marc d’un acte a la Patronal. Familiars i amics i amigues acompanyen els assistents. L’acte, que tindrà lloc el 15 d’octubre, finalitzarà amb l’actuació del Cafè Trio.
 
Música i espectacles
 
Aquest Mes s’organitzen alguns concerts, com el de la Guillermina Motta el 3 d’octubre a la sala Josep Brossa de la Patronal. Una proposta de renom que comparteix programació amb el Concert de les cantaires Les Golfes Music Lab del 26 d’octubre. Es tracta d’un espectacle exclusiu per a persones jubilades, prejubilades majors de 60 anys empadronades a Sant Quirze del Vallès. Armengol Mayol dirigeix el grup que es podrà veure a la Patronal a partir de les 18 hores.
 
La màgia també arriba aquest mes de la mà de Ramó i Alegria, el 7 d’octubre a la sala Muriel Casals. 
La setmana següent, el 14 d’octubre, es projectarà la comèdia dramàtica “El nuevo hotel Marigold”, de John Madden. I l’endemà, l’escenari serà per l’obra de teatre “Galetes de formatge”. Es tracta d’una proposta que mostra una mirada dolça i tendra de la soledat en la vellesa.
 
Castanyada 
 
El proper divendres 28 d’octubre el pati del Casal Serra de Galliners acollirà la jornada de Castanyada i un concurs de boniatos. Les persones participants al concurs hauran de portar un boniato decorat el mateix dia i, després d’una votació, es triaran els tres més originals. 
 
Sortida cultural
 
En aquesta edició la destinació cultural triada és un dels edificis més icònics del patrimoni industrial de Bogunyà, la fàbrica Fabra-Coats, construïda entre els anys 1910 i 1920, actualment espai de creació artística.
La sortida serà el dia 25 d’octubre i és totalment gratuïta.

Reserva d'entrades
 
Les activitats i actuacions que requereixin reserva prèvia d'entrades, es podran fer a Entrapolis i presencialment, al Casal Serra de Galliners, de 10 a 13 i de 16 a 20 h, o bé trucant al 617.37.29.11.
 
Podeu consultar la programació detallada en el pdf relacionat en aquesta notícia.