Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La tardor omple la Patronal de propostes culturals

Entre les propostes destaquen el concert de Tarta Relena, el Festival elPetit, l’espectacle familiar “Galetes de formatge” i la 3a edició de la Mostra TASQ


La tardor omple la Patronal de propostes culturals
El concert de l’ex líder d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, celebrat el passat 10 de setembre al parc de les Morisques va obrir la programació de la Diada Nacional a Sant Quirze i va donar el tret de sortida a la nova temporada cultural. Més de 250 persones van assistir a la presentació del seu nou disc Causa i on no van faltar èxits d’Obrint Pas com La flama o Som. El concert de Sarrià va ser el primer dels espectacles que té previstos l’Ajuntament fins a finals d’any.

La Sala Josep Brossa de la Patronal serà l’escenari durant aquests mesos de múltiples propostes artístiques. L’espectacle Galetes de formatge de Txo Titelles, adreçat al públic familiar, ens endinsarà el dissabte 15 d’octubre en una història on la rutina del vell Ignasi es veu sacsejada quan descobreix que un petit ratolí se li està menjant les seves galetes preferides. A més a més, enguany Sant Quirze del Vallès serà una de les seus del Festival elPetit, iniciativa que programa espectacles interessants i innovadors adreçats a la petita infància. Durant el cap de setmana del 19 i el 20 de novembre, el públic familiar podrà gaudir de Semilla dels belgues Tea Tree, Sotabosc de la companyia catalana Inspira Teatre  i de la instal•lació Playscape de Den Draad. Aquest últim ja compta amb les places exhaurides.

Per al públic adult i jove, el 4 de novembre Tarta Relena (fotografia) ens presentarà Fiat Lux. Amb una posada en escena senzilla però visualment molt atractiva i innovadora, les cantants Marta Torrella i Helena Ros resignifiquen les melodies tradicionals explorant a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals i jugant amb el contrast de l’electrònica. Aquest espectacle s’ha presentat a diferents festivals com el Primavera Sound, el Sónar o l’Embassa’t i a Londres, Brussel•les o Montreal. Les cantants també acompanyen a Maria Arnal i Marcel Bagés en la gira de presentació de Clamor.

Nova edició de la Mostra TASQ  
El passat diumenge 25 de setembre, l'Espai d'Arts Escèniques i Onze al Teatre van presentar a la Patronal les 7 obres que participaran a la 3a Mostra TASQ. L’acte va comptar amb la representació d’un dels últims èxits de la Villarroel, L'Oreneta, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz amb les entrades  exhaurides. Les properes obres programades són Diner (molt) negre el 23 d’octubre, hISTÒRIA el 27 de novembre i Un cop l’any el 4 de desembre.

Altres propostes culturals
Els Amics de la Música ens oferiran el proper 16 d’octubre el concert de Rambalaya, la banda liderada per Anton Jarl i Jonathan Herrero que es mou entre el soul, el blues i el rock and roll, i el 26 de novembre organitzaran la segona edició del Premi Josep Brossa que comptarà amb un concert de la Big Barra Band. Rialles Sant Quirze estrena temporada aquest diumenge 2 d’octubre amb Petit Univers de Marcel Gros i el proper 13 de novembre programen l’espectacle familiar de màgia POTADECABRA.

Podeu adquirir les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat i consultar la programació completa a la revista 3mestral que es troba adjunta en PDF en aquesta notícia.