Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra la “Festa de la Bicicleta”

Les persones assistents van poder conèixer com funcionarà la gàbia per a bicicletes de l'estació


Sant Quirze celebra la “Festa de la Bicicleta”

Sant Quirze va celebrar dissabte la “Festa de la Bicicleta”, a l’entorn de la zona d’estacionament de l’estació dels FGC de Sant Quirze. L’activitat es va organitzar amb motiu la Setmana de la Mobilitat i va servir per conscienciar la població sobre la mobilitat sostenible.

 
Durant l’esdeveniment es va informar les persones assistents sobre els projectes municipals de carrils bici i mobilitat sostenible. Unes iniciatives que s’han editat en una publicació i que podeu consultar en aquest enllaç.
 
Així mateix, es van poder provar les bicicletes elèctriques de l’Ajuntament. Cal remarcar també que tothom que s’hi va acostar va rebre una armilla reflectant com a obsequi.
 
Al llarg del matí també van poder conèixer l’aparcament de rotació exclusiu per a bicicletes i patinets. Aquest compta amb diversos punts de recàrrega amb subministrament elèctric per a aquests vehicles. De fet, la infraestructura compta amb aparcaments sense punt de recàrrega elèctrica, per deixar bicicletes i patinets convencionals; aparcaments amb recàrrega, i punt de recàrrega amb escomesa a xarxa amb un connector específic per a cada vehicle. També hi ha càmeres de videovigilància com a sistema de seguretat. El servei és gratuït i el temps màxim de permanència és de 72 hores consecutives, excepte que se senyalitzi un temps diferent.
 
Aquests dies l’Ajuntament està fent proves per poder-lo posar en marxa els propers dies.
 
Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç.