Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscriu-te als tallers i tastets de l’Escola Municipal de Música

Després de la bona acollida dels primers, ja s'ha obert el termini per participar en els de la setmana vinent


Inscriu-te als tallers i tastets de l’Escola Municipal de Música

Encara us podeu inscriure als tastets, tallers i classes obertes de diferents temàtiques i instruments que organitza l’Escola Municipal de Música. Els de la primera setmana han tingut molt bona acollida i ja us podeu inscriure a les sessions de la setmana vinent. Són gratuïtes i obertes a tots els públics. Trobareu el formulari aquí.

Recordem que l’Escola Municipal de Música de Can Barra ha passat a gestionar-se de manera directa per l’Ajuntament. El Ple extraordinari de 8 de setembre va aprovar la memòria justificativa per al canvi en la gestió.
 
La línia educativa de l’escola es basa en apropar la música a tots els públics, des de músics experts o amb voluntat de ser-ho, fins a qualsevol persona que tingui inquietuds musicals de qualsevol tipus. També es basa en la creació d’un espai de participació, de manera que s’ofereixin bandes de formació musical reglada. Així mateix, també es fomentaran les noves activitats per a totes les edats, des de nadons fins a gent gran.
 
Horaris i novetats
 
L’objectiu és que l’escola romangui oberta totes les tardes, de dilluns a divendres, amb aquesta nova programació, i també al matí. De fet, es programaran activitats matinals, i es fomentarà la participació de l’escola en les festivitats del poble. Es reconstituirà l’AFA i el Consell Escolar i es potenciaran òrgans com l’orquestra, el combo i activitats grupals, que fomenten la cohesió de tot l’alumnat.
 
El curs començarà el proper 17 d’octubre i finalitzarà el 30 de juny de 2023.