Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida al Mes de la Gent Gran

L'humor i la posada en escena de l'espectacle de Guillermina Motta va obrir oficialment ahir la programació


Tret de sortida al Mes de la Gent Gran

La programació del Mes de la Gent Gran ja es troba en marxa, després que ahir el concert de Guillermotta donés el tret de sortida a les activitats.

El concert íntim de cançons de Guillermina Motta, acompanyada per Jordi Cornudella al piano i sota la direcció de Jordi Prat i Coll, va omplir el Casal Serra de Galliners. La seva actuació va tenir molt bona acollida entre el públic assistent. Totes les peces eren conegudes i va haver-hi molta interacció amb cert sentit de l’humor.
 
Per la seva part la regidora de Gent Gran, Gemma Gelabert, va donar la benvinguda a tothom, tot destacant la il·lusió amb què s’ha preparat aquesta programació.
 
Així doncs, fins al 29 d’octubre, diversos espais esdevenen l’escenari de propostes ja molt consolidades i altres més novedoses que per fi troben cabuda en una programació sense restriccions per la pandèmia.
De fet, el passat 28 de setembre ja va tenir lloc un primer acte, una conferència de cinema de la mà de l'expert Albert Beorlegui.

Homenatge a les persones nonagenàries
 
Un dels actes més emotius i consolidats d’aquest mes és l’homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi. L’Ajuntament reconeix la trajectòria vital d’aquests avis i àvies, en el marc d’un acte a la Patronal. Familiars i amics i amigues acompanyen els assistents. L’acte, que tindrà lloc el 15 d’octubre, finalitzarà amb l’actuació del Cafè Trio.
 
Música i espectacles
 
La proposta musical d’ahir comparteix programació amb el Concert de les cantaires Les Golfes Music Lab del 26 d’octubre. Es tracta d’un espectacle exclusiu per a persones jubilades, prejubilades majors de 60 anys empadronades a Sant Quirze del Vallès. Armengol Mayol dirigeix el grup que es podrà veure a la Patronal a partir de les 18 hores.
 
La màgia també arriba aquest mes de la mà de Ramó i Alegria, el 7 d’octubre a la sala Muriel Casals. 
 
La setmana següent, el 14 d’octubre, es projectarà la comèdia dramàtica “El nuevo hotel Marigold”, de John Madden. I l’endemà, l’escenari serà per l’obra de teatre “Galetes de formatge”. Es tracta d’una proposta que mostra una mirada dolça i tendra de la soledat en la vellesa.
 
Castanyada 
 
El proper divendres 28 d’octubre el pati del Casal Serra de Galliners acollirà la jornada de Castanyada i un concurs de boniatos. Les persones participants al concurs hauran de portar un boniato decorat el mateix dia i, després d’una votació, es triaran els tres més originals. 
A més l’acte comptarà amb musica pop-rock en directe a càrrec del grup Boomerang.

Sortida cultural
 
En aquesta edició la destinació cultural triada és un dels edificis més icònics del patrimoni industrial a Borgunyà, la fàbrica Fabra-Coats, construïda entre els anys 1910 i 1920, actualment espai de creació artística.
La sortida serà el dia 25 d’octubre i és totalment gratuïta.
 
Podeu consultar tota la programació en el pdf relacionat en aquesta notícia.