Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí municipal del mes d’octubre ja es pot consultar el format pdf


Ja és aquí el nou Informem!

L’Informem d’octubre ja es pot consultar en línia i arribarà a les cases la setmana vinent. La revista recull l’actualitat dels darrers dies i difon les principals activitats més noticiables.

 
La mobilitat sostenible i la xarxa ciclista del municipi centren bona part de l’actualitat del mes. La revista dona a conèixer els carrils bici existents, així com els punts d’estacionament i els de reparació. I és que Sant Quirze compta amb més de 10 quilòmetres de carrils i camins ciclables.
 
En la línia de la sostenibilitat, també es recull el bon funcionament dels punts de càrrega de vehicles elèctrics, així com els beneficis de la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals.
 
L’inici de curs i les novetats en l’àmbit educatiu també centren diverses pàgines del butlletí. L’Escola Municipal de Música obrirà les portes amb nous projectes, havent organitzat abans tallers i tastets. Neix també el Consell d’Infants, un òrgan de participació que dona veu al jovent. 
 
I dels més joves als més grans, perquè octubre inaugura el Mes de la Gent Gran, amb una àmplia programació. La podeu consultar detalladament en aquestes pàgines. També podeu conèixer les propostes culturals per aquesta tardor, que arribaran a tots els públics.
 
Cal remarcar també que aquesta edició recull tot el que s’ha fet en polítiques d’habitatge des de 2015 i es convida la ciutadania a participar en la propera jornada participativa del 22 d’octubre.
 
Finalment, un record als 60 anys de les riuades, i un repàs per l’actualitat a les xarxes socials.
 
Esperem que us agradi!
 
Podeu consultar el pdf en el document relacionat en aquesta notícia.