Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fem Sant Quirze amb habitatge per a totes!

Participa a la propera sessió del Pla Local d’Habitatge i digues la teva


Fem Sant Quirze amb habitatge per a totes!

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès convida la ciutadania al procés participatiu de dissabte 22 d’octubre, en relació a l’habitatge al municipi. La sessió s’emmarca en el Pla Local d’Habitatge i té com a objectiu impulsar un procés que definirà les actuacions dels propers anys. Una forma de definir les polítiques d’habitatge i aconseguir que aquest esdevingui accessible per a tothom.

Així mateix, la jornada servirà perquè el veïnat doni la seva opinió sobre l’habitatge al municipi, faci propostes i conegui noves formes d’accés, com la masoveria urbana, el lloguer compartit o les cooperatives.
Per participar-hi, cal omplir aquest formulari. L’acte tindrà lloc de 9.30 a 12 hores a la sala Salut Pastor de la Patronal.
 
Què és el PLH?
El Pla Local d'Habitatge és un instrument de planificació reglada recollit a la Llei 18/2007 del Dret a l'Habitatge que detalla els objectius, estratègies i actuacions que caldrà desenvolupar en els pròxims sis anys i amb visió 2030 per garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania.
 
Per què un procés participatiu?
Els processos participatius són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. 
La finalitat de la Jornada de participació ciutadana del PLH és que la ciutadania en general tingui un espai per expressar la seva opinió i punts de vista en matèria d'habitatge.  
L’objectiu de la jornada és generar debat entorn de les accions que caldria dur a terme en matèria d’habitatge els pròxims anys a SQV, veure el grau de suport de les accions proposades i quines actuacions generen més o menys interès. Aprofitant l’ocasió informar de les conclusions extretes en la diagnosi del PLH. 
Aquesta jornada no és l’únic procés participatiu del PLH, en la primera fase es va realitzar un qüestionari al conjunt de la ciutadania, una sessió de treball amb el personal tècnic municipal, entrevistes individuals a diverses tècniques municipals d’àrees relacionades amb l’habitatge, i posada en comú de la diagnosi amb tots els grups polítics.    

A qui va dirigit?
La jornada de participació ciutadana del PLH està dirigida a tota la ciutadania en general i les entitats del sector de l’Habitatge de Sant Quirze del Vallès.