Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Practica el trail running!

El Club Excursionista inicia aquest mes una nova activitat oberta a tothom


Practica el trail running!

El grup de Trail running del Club Excursionista de Sant Quirze inicia aquest mes d’octubre una nova activitat mensual d’aquesta modalitat, el trail running. L’objectiu és potenciar aquest esport, la natura i el coneixement de la Serra de Galliners. Una activitat gratuïta i oberta a tota la ciutadania. 

 
El grup s’ha proposat organitzar sortides cada tercer diumenge d emes. La idea és que la gent s’iniciï en aquest esport, sense dependència de la seva forma física, edat o condició. També es vol ajudar a aconseguir el benestar físic i mental a través de la pràctica gratuïta de l’esport; fer una comunitat més inclusiva; i donar a conèixer la Serra i el seu entorn.
 
Recordem que el trail running es defineix com la pràctica de la carrera a peu a la natura. És un esport que es practica fora de pista, és molt complert i activa les cames i el tren superior.
 
Trobareu més informació sobre aquestes noves sortides en aquest enllaç. Les persones interessades també poden enviar un correu a: info@cursadelsmussols.cat.