Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

L’Ajuntament tanca el 2021 amb un bon balanç del Compte General

S’han executat el 97% dels ingressos i el deute és només del 16%


L’Ajuntament tanca el 2021 amb un bon balanç del Compte General

L’Ajuntament de Sant Quirze ha aprovat el Compte General de l’exercici de 2021 i l’aplicació del seu resultat. El balanç se situa en més de 52 milions d’euros d’actiu i passiu i un resultat econòmic positiu que ascendeix a 1,28 milions euros, els qual s’han aplicat a millorar el patrimoni municipal. 

Tal i com va informar el tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic i Hisenda Local, Àlex Brossa, en el marc del ple ordinari de setembre, “això denota del resultat pressupost obtingut, on s’ha executat el 97% dels ingressos i un 92% de les despeses corrents previstes, obtenint un resultat pressupostari corrent de 2,2 milions d’euros". 
 
A aquest fet cal afegir que el deute és només del 16%, quan es pot arribar al 110% i, per tant, això posiciona a l’Ajuntament en una situació molt avantatjosa per poder iniciar nous projectes d’inversió o fer front a necessitats d’inversió sobrevingudes. 
 
El Compte General també està integrat pels comptes de la societat municipal COMU SANT QUIRZE, S.L., que també ha obtingut un resultat econòmic de 0,31 milions d’euros i un balanç d’actiu i passiu de 10 milions d’euros.
 
El punt de Ple es va aprovar per majoria absoluta, amb els vots a favor de tots els grups excepte el PSC i Junts per Catalunya, que es van abstenir.