Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les vocacions industrials no tenen gènere

L’Ajuntament organitza una sessió orientada a les famílies d’alumnat dels instituts


Les vocacions industrials no tenen gènere

L’Ajuntament organitza el proper dimarts 18 d’octubre la jornada “Les vocacions industrials no tenen gènere”. Es tracta d’una activitat orientada a famílies de joves dels instituts de Sant Quirze, definida i treballada des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

L’objectiu de la sessió és fomentar les vocacions industrials entre el jovent, de manera que aquestes esdevinguin un motor de transformació. També es busca sensibilitzar i visibilitzar la poca presència de la dona en empreses industrials. Així doncs, s’oferirà la ponència “No sap què fer! Com podem ajudar els nostres fills i filles?”, a càrrec de David Codina Riqué. També hi haurà una taula rodona, integrada per empresaris i empresàries que parlaran sobre els perfils professionals que es busquen, quins llocs de treball no cobreixen i per què i quines sortides professionals ofereix actualment la indústria.
 
Durant el matí s'oferirà una sessió informativa sobre aquests temes a l’alumnat de 4art d’ESO i de 1er de Batxillerat. Serà a la Patronal i les famílies podran conèixer les valoracions i com ha anat també durant la sessió de la tarda.
 
Per assistir a la jornada orientada a les famílies, cal inscripció prèvia en aquest enllaç.