Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Emotiu homenatge a les persones nonagenàries i centenàries

La Patronal va acollir dissabte aquest acte de reconeixement


Emotiu homenatge a les persones nonagenàries i centenàries

La Patronal va acollir dissabte l’acte d’homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi. Un total de 16 nonagenàries i 2 centenàries van poder assistir a l’esdeveniment, marcat per l’emotivitat i el reconeixement a unes vides plenes d’experiències, anècdotes i moments marcats per la superació personal i les oportunitats.

 
L’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i el president del Casal Serra de Galliners, José Luis Sagredo, van ser els encarregats de lliurar un detall als avis i àvies, l’arbre de la vida, i un obsequi elaborat per les àvies del Casal. L’Alcaldessa va tenir unes paraules d’agraïment a les persones homenatjades, tot destacant el seu esperit lluitador i el mèrit d’haver arribat a aquesta edat amb tantes històries a l’esquena. 
 
Les alumnes de l’IES Salas i Xandri, Gina Hurtado, Isamar García, Laura Granados, van ser les encarregades de llegir les trajectòria de tots els avis i àvies assistents. Val a dir que l’Alcaldessa i la regidora de la Gent Gran, Gemma Gelabert, visitaran aquesta setmana les persones homenatjades que per qüestions de salut o mobilitat no van poder assistir a l’acte. En total, enguany han estat 53 persones que han arribat als 90 anys i 3 als 100 anys.
 
Finalment, l’actuació del Cafè Trio, amb cançons catalanes i franceses conegudes per tothom va cloure l’acte.
Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.