Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Obertes les inscripcions al grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores

Des d’avui i fins al 31 d’octubre podeu tramitar la sol·licitud per aquest curs


Obertes les inscripcions al grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores

Avui han començat les inscripcions al Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de persones amb dependència. El GSAM és un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura. Els objectius són els següents:

 
  • Millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.
  • Oferir suport emocional i psicològic per reduir l'impacte negatiu de la cura que, de vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals.
  • Facilitar i promoure espais de relació, presencials o virtuals, entre persones cuidadores no professionals que es troben en una situació similar, perquè comparteixin les seves necessitats, preocupacions i també els seus coneixements.
 
Les inscripcions, fins al 31 d’octubre, es poden tramitar en aquest formulari. Es preveu que el curs comenci el 7 de novembre. En total es faran 10 sessions, cada dilluns, a la Sala Muriel Casals, de 10 a 11.30 hores.
 
Per a mes informació podeu trucar al Servei de Benestar i Cicles de vida, 937216800 ext. 5200 o bé enviar un correu electrònic a benestar@santquirzevalles.cat.