Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Digues la teva sobre els usos de la Masia de Can Feliu!

Participa a les sessions per al jovent o respon una enquesta virtual


Digues la teva sobre els usos de la Masia de Can Feliu!

L’Ajuntament posa en marxa unes sessions participatives orientades al jovent perquè diguin la seva sobre el Pla d’usos de la Masia de Can Feliu.

Recordem que al Pla Local de Joventut 2022-2025 es va decidir que un dels projectes essencials era que el centre cívic Can Feliu esdevingués un espai exclusiu de Joventut, preveient la reubicació dels serveis que acull actualment en altres espais municipals si es donés el cas. 
 
La voluntat municipal és elaborar un projecte que permeti definir un pla de creixement progressiu del projecte Canya Jove a la masia de Can Feliu per atendre les necessitats dels i les adolescents i joves del municipi esdevenint l’equipament de referència del poble per aquest col·lectiu. 
 
El seu projecte d’usos vindrà condicionat per col·lectius diferenciats en relació a necessitats, recursos, horaris i maneres de gestió, tenint en compte les característiques i, sobretot,  opinions dels següents grups d’edats:
 
De 12 a 15 anys
De 16 a 19 anys
De 20 a 29 anys
 
En aquest marc, l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està elaborant un projecte d’usos i funcionament que ha de permetre que aquest nou equipament municipal juvenil esdevingui una eina central en el desenvolupament de les polítiques de joventut de Sant Quirze.
 
Però aquest nou replantejament d’usos de Can Feliu no es pot fer sense comptar amb la participació més directa de totes les parts implicades, sobretot, els mateixos col·lectius d’adolescents i joves (de 12 a 29 anys), col·lectius que seran consultats mitjançant diferents vies perquè opinin, aportin, suggereixin, etc. sobre el futur de Can Feliu des de la seva perspectiva.
 
Sessions participatives
 
De 12 a 16 anys: 4 de novembre a les 17h a l’antiga cafeteria de la masia de Can Feliu
 
Si tens de 12 a 16 anys et convidem a berenar mentre escoltem la teva opinió sobre  Can Feliu Jove i com creus que hauria de funcionar, què hauria de tenir, què hauria d’oferir,... .
Si vols participar, cal que omplis aquest formulari. 
 
 
A partir de 17 anys: 4 de novembre a les 19.30h a l’antiga cafeteria de la masia de Can Feliu
 
Si tens més de 16 anys i vols dir la teva sobre Can Feliu Jove i com creus que hauria de funcionar, què hauria de tenir, què hauria d’oferir... T’esperem el proper divendres dia 4 de novembre a l’antiga cafeteria de la masia a les 19.30h.
 
Et convidarem a sopar mentre escoltem totes les teves propostes, suggeriments i opinions.
 
Inscriu-te omplint aquest formulari.
 
Enquesta virtual
 
De manera paral·lela i complementària s’està convidant a totes les persones de 12 a 29 anys a omplir aquesta enquesta per ajudar a preparar tant a la sessió d’aquell dia com per a obtenir el màxim d’informació possible respecte al futur de Can Feliu Jove.