Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament pintarà més de 37.000 metres lineals de carrers

La setmana vinent comencen les actuacions de pintura viària i s'allargaran durant tres mesos


L'Ajuntament pintarà més de 37.000 metres lineals de carrers

La setmana vinent comencen les obres de pintura viària en diversos carrers del nucli urbà. Es tracta d’una actuació que té com a objectiu actualitzar i completar la senyalització horitzontal a la via pública, fet que inclou línies contínues, discontínues i passos de vianants. En total, 37.500 metres lineals de pintura. 

 
Les obres tindran una durada aproximada de tres mesos i les afectacions seran puntuals. En els carrers afectats es prohibirà l’estacionament, senyalitzant aquest fet amb 72 hores d’antelació, mitjançant cartells
informatius. Una vegada es pintin les zones afectades i s’assequin, es permetrà tornar a estacionar.
 
L’Ajuntament ha estructurat les actuacions per zones i/barris, i la voluntat és avançar seguint aquesta previsió. Donat que són feines puntuals i les restriccions són limitades, aquesta previsió s’adaptarà a les possibles incidències que puguin sorgir. Per tant, caldrà que el veïnat estigui atent als cartells que es penjaran amb els dies d’antelació establerts. Cal remarcar també que en cas de pluja no es podrà pintar.
 
Les obres les durà a terme l’empresa adjudicatària Sabavial SL, per un import total de 79.967,09 euros, iva inclòs.
 
Aquesta actuació complementa les obres d’asfaltat que es van realitzar anteriorment i que van afectar bona part dels carrers del municipi, millorant-ne un total de 19.000 m2 de la via pública.