Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El santquirzenc Joe Fields obté el premi al Millor Cantautor de l’any

L’artista ha rebut el reconeixement en el marc dels “Texas Sounds International Country Music Awards”


El santquirzenc Joe Fields obté el premi al Millor Cantautor de l’any

La “East Texas Performing Arts, Inc” entitat organitzadora dels “Texas Sounds International Country Music Awards” ha premiat al cantant i compositor santquirzenc Joe Fields (nom artístic de Josep Ponsà) com a Millor cantautor de l’any.

 
El certamen, que va tenir lloc a Marshall, Texas, entre el 13 i 16 d’octubre, va comptar amb múltiples actuacions d’artistes de música country emergents d’arreu del món, competint per aquest premi i actuant al prestigiós Memorial City Hall Performances Center, un edifici emblemàtic de Marshall.
 
L’artista santquirzenc va actuar el 14 d’octubre i estar acompanyat pel músic i productor Aleix Garriga i músics locals. De fet, Fields va obrir la jornada amb una actuació pensada per reflectir les seves principals influències musicals i el seu material propi. Va interpretar cançons dels clàssics i també pròpies. De fet, l’artista ha declarat que està molt agraït a l’East Texas Performing Arts “per l’oportunitat que m’han donar de presentar el meu projecte musical a un lloc tan emblemàtic com Texas. Si alguna cosa m’emporto a banda del premi és el convenciment que la música és un idioma universal que fa que els éssers humans d’arreu ens compenetrem i entenem. Aquest món necessita més música”.
 
Recordem que el cantant va publicar l’àlbum de debut “Lost In The Fields” l’1 d’octubre de 2021. Aquest es troba disponible a totes les principals plataformes de música en línia.