Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'actuació de la "Toni's Band" visualitza l'èxit de "Les Golfes Music Lab"

La banda trepitjava ahir l'escenari de la Patronal per mostrar el bon funcionament d'aquest projecte


L'actuació de la "Toni's Band" visualitza l'èxit de "Les Golfes Music Lab"

La "Toni’s Band" va omplir ahir l’escenari de la Patronal en el marc d’un concert programat per al Mes de la Gent Gran. Aquest grup musical integrat per alumnat de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera va oferir un repertori de cançons enllaçades per un relat explicatiu de cada peça. La banda, dinamitzada per Ermenegol Mayol, va mostrar-se agraïda de participar en aquesta programació, doncs aquesta és la primera actuació fora de l’escola. Després de nervis i adrenalina, el públic va vibrar amb cada una de les peces, totes en anglès i fruit de les classes que reben a l’escola i a la seva participació en el projecte “Les Golfes Music Lab”.

 
Recordem que les Golfes Music Lab dona nom a un espai de creació i experimentació musical ubicat a la segona planta de la Casa Vila-Puig. Una proposta adreçada a persones de qualsevol edat amb inquietuds musicals, tinguin coneixements previs o no. 
 
L’objectiu de la iniciativa orientada a tota la població és formar grups de 4 a 6 persones per tal que, des del primer moment, experimentin amb els instruments que hi ha a l’equipament: guitarres, baix, bateria, teclats i set de percussió. Sota la dinamització del músic santquirzenc Ermengol Mayol, els i les participants aprenen d’una banda nocions de cada instrument i, de l’altra, a coordinar-se entre ells i elles per tal d’aconseguir formar una banda musical.