Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L'Esport, protagonista a Sant Quirze aquest cap de setmana

Una jornada de portes obertes al poliesportiu i el passeig sobre rodes de diumenge seran les activitats estrella


L'Esport, protagonista a Sant Quirze aquest cap de setmana

 La Festa de l'Esport arriba aquest dissabte 4 i diumenge 5 de juny a Sant Quirze. Dues són les activitats principals d'aquesta celebració popular que té com a principal objectiu promoure l'esport entre la ciutadania.
Portes obertes al Polisportiu
Per potenciar la pràctica de l'activitat física, totes les persones que vulguin conèixer i provar les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques podran accedir-hi de franc des de les deu de matí de dissabte i fins les set del vespre.
Sempre que l'aforament ho permeti, els visitants podran nedar a la piscina coberta o accedir i fer ús de la sala de fitness.
Passeig sobre rodes
Diumenge serà el torn d'una de les activitats més participatives de tot l'any:el passeig sobre rodes pels carrers del municipi. Enguany el recorregut, de poc més de 8 quilòmetres, és més sostenible amb el seguiment del nou carril, parcs i bosc per arribar al parc de les Morisques amb el lliurament de refrescs i d'un obsequi commemoratiu a tots els participants.
La sortida serà diumenge a les 10.30 hores des de la plaça d'Anselm Clavé. Per inscriure-us, podeu enviar un correu a serveiesports@santquirzevalles.cat indicant  el nom, el DNI i el correu de contacte. També us podeu inscriure el mateix dia del Passeig sobre rodes, a partir de les 10 del matí, al punt de concentració, fins a esgotar el nombre de dorsals.
La Festa de l'Esport està organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Republica Bikes i Cobega SA.