Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Els drets dels infants centren el Mes de la Solidaritat

La programació, del 2 al 25 de novembre, inclou la recollida de joguines per al mercat solidari


Els drets dels infants centren el Mes de la Solidaritat

La Mesa de Solidaritat de Sant Quirze del Vallès i l’Ajuntament organitzen enguany una nova edició del Mes de la Solidaritat. Del 2 al 25 de novembre, i sota el lema “La infantesa és un dret”, s’ha treballat en una programació basada en la sensibilització al voltant dels drets dels infants.

 
La programació
 
Des del 2 de novembre es podrà veure a la Masia de Can Feliu l’exposició “Saps de què està fet el teu telèfon mòbil?”. A aquesta mostra, que es podrà veure fins al 17 de novembre, la segueix la de “Cara a cara amb les violències: relats de resiliència a Centre Amèrica”. En aquest cas, es tracta d’una exposició fotogràfica que es podrà visitar al parc de les Morisques fins al 14 de desembre.
 
Altres propostes giren al voltant del cinema, com la projecció el dia 10 de novembre de “Los informes sobre Sarah i Salem”, per reflexionar sobre el conflicte polític a Jerusalem.
 
També s’organitza un taller artístic per realitzar un mural amb pintures al Casal Serra de Galliners i una sessió de teatre amb l’obra “Ocells i Llops de Josep Maria de Sagarra”, a la Patronal el dia 25 de novembre.
 
Podeu consultar la programació detallada en el document pdf relacionat en aquesta notícia.
 
Mercat Solidari de joguines i Llibres de segona mà
 
El 20 de novembre el parc de les Morisques acollirà aquesta venda de llibres i joguines recollides durant la campanya de joguines. Serà d’11 a 14 hores. Així mateix, durant el matí Ràdio Sant Quirze gravarà en directe el programa “Som Solidaris”, conduït per Laura Roger. Ja a migdia, a les 12 hores, un espectacle infantil gratuït posarà el punt i final a la jornada.
 
Campanya de recollida de joguines
 
Del 2 al 12 de novembre
 
Si tens joguines i llibres infantils de segona mà en bon estat, porta’ls als punts de recollida. El dia 20 de novembre es posaran a la venda al Parc de les Morisques. Recordeu no portar material trenca o amb desperfectes. Els punts habilitats per a la recollida són els següents:
 
. Kids&Us School of English
. Biblioteca Municipal
. Escola El Turonet
. Elms’s School
. Escola Bressol Picarol Blau
. Escola Pilarín Bayés
. Escola Taula rodona
. Pavelló municipal
. Escola Lola Anglada
. Espai Maria Mercè Marçal
. Escola Municipal d’Adults
. Escola Purificació Salas
. Escola Onze de Setembre
. Escola Bressol El Patufet