Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí l’Informem del novembre!

El butlletí municipal parla d’inversions en parcs, pintura viària i noves programacions que ompliran escenaris


Ja és aquí l’Informem del novembre!

Ja podeu consultar el butlletí municipal en format digital. La revista arribarà a les cases en paper a partir de divendres, tot recollint l’actualitat municipal.

 
Un dels temes centrals del butlletí són les actuacions als parcs municipals. La millora d’aquests espais de lleure infantil, més inclusius i versàtils està sent una de les principals actuacions de l’Ajuntament aquests mesos, invertint prop de 400.000 euros.
 
També a la via pública us detallem l’actuació de pintura viària que es duu a terme aquests dies. Es pintaran més de 37.000 metres lineals de carrers.
 
Així mateix, us expliquem l’aposta de l’Ajuntament per l’adequada gestió de residus, sumant-se a la Setmana Europea de Prevenció de Residus que s’inicia el proper 19 de novembre. Reciclar els tèxtils és un dels principals objectius de l’edició d’enguany.
 
En un altre ordre de temes, la revista detalla les activitats del Mes de la Solidaritat. Avui comença la recollida de joguines, una de les propostes que recull el programa, amb el lema: “La infantesa és un dret”.
 
Una altra programació destacada en les pàgines d’aquest mes és la 25-N, el Dia contra les violències masclistes. Amb una campanya directa, “Ens hi va la vida! Totes podem fer alguna cosa per combatre les violències masclistes”, el butlletí recull les dades del municipi i explica les properes actuacions.
 
La Cultura continua sent també una de les protagonistes de l’Informem. A banda del repàs per algunes activitats celebrades, com la Festa Major de Les Fonts, les notícies parlen de la propera encesa de llums de Nadal, també el 25 de novembre, o la celebració novament del Festival Internacional d’Arts per a la petita infància que arriba properament.
 
Finalment, una ullada als i les protagonistes de l’esport santquirzenc i un passeig per les xarxes socials, que recullen el que més us ha agradat, les fotografies del mes, o la veu de les entitats.
 
Esperem que us agradi!