Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Noves inversions als equipaments culturals

La Patronal compta des del passat mes de maig amb un nou sistema de projecció i la Biblioteca ha sigut objecte de múltiples millores


Noves inversions als equipaments culturals
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el cofinançament de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, ha executat entre els anys 2021-22 una sèrie d’inversions de millora a la Patronal i a la Biblioteca Marcel Ayats. A la Sala Josep Brossa s’ha instal•lat un sistema de projecció de vídeo i so professional amb una pantalla de més de 7 metres d’ample per millorar l’experiència cinematogràfica del públic santquirzenc. Es troba en funcionament des del passat mes de maig i ja s’hi han dut a terme diverses projeccions, entre elles, la final del programa Eufòria (fotografia).

Pel que fa a la Biblioteca Marcel Ayats, s’han instal•lat un parell d’aparadors per a còmics manga, una nova taula de treball a l’àrea infantil, una pantalla informativa davant el taulell de préstec i connexions elèctriques a la majoria de taules d’estudi per tal que les persones usuàries hi connectin els seus dispositius. Per altra banda, s’ha renovat la retolació tant del fons bibliogràfic com de l’edifici, s’ha substituït la bústia de retorn de documents per una altra amb un sistema hidràulic i s’ha creat l’Aula Vila-Puig amb un armari que inclou tot el fons donat per la família de l’artista. 
 
Aquestes inversions han tingut un cost de 101.057,25€, dels quals 46.811,50€ han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona i 54.245,75€ han estat aportats per l'Ajuntament.