Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Jordi Alba, finalista al Concurs Internacional de l'Art Renewal Center

Les seves obres han estat seleccionades entre treballs d’artistes de 75 països


Jordi Alba, finalista al Concurs Internacional de l'Art Renewal Center

El pintor santquirzenc Jordi Alba ha estat seleccionat com a finalista en el concurs que organitza el Saló Internacional Art Renewal Center d’Estats Units. Es tracta de la 16a edició d’aquest certamen que ha comptat amb la participació de 5.400 obres d’autors de 75 països diferents. D’aquests, 1.273 treballs, entre ells el d’Alba, han estat seleccionats com a finalistes. 

 
El santquirzenc ha presentat dues obres, “El vigilante del patio” i “La imprenta de Ramón”. Aquestes estan treballades amb carbó i pastís sobre paper vegetal encolat en fusta. Segons l’artista, “estic molt satisfet d’haver arribat fins aquí. Ara caldrà esperar al gener per saber si finalment he aconseguit un premi en la meva categoria, però estic molt content”
 
Jordi Alba ha aconseguit múltiples reconeixements al llarg de la seva trajectòria, especialment els darrers dos anys. El 2021 i el 2020 va esdevenir finalista al IX concurs de retrat Modportrait; finalista també al 11 concurs de Figuratives de la Fundació de les Arts i els Artistes de Barcelona, i primer premi a Tritoma, del 87a Saló de Tardor de Madrid, així com primer premi al XXXIV premi Sanvisens de Sitges, entre molts altres.
 
Els artistes premiats podran exposar a la galeria de Nova York Sobethy’s el proper estiu de 2023, i també a Los Ángeles.