Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Les Resiolimpíades omplen el gimnàs de l'Institut Sant Quirze

Gairebé un centenar d'avis i àvies de residències del poble van assistir dissabte a aquesta competició per compartir lleure entre generacions


Les Resiolimpíades omplen el gimnàs de l'Institut Sant Quirze

Gairebé un centenar d’avis i àvies de les residències del municipi van assistir dissabte a la sisena edició de les Resiolimpíades, al gimnàs de l'Institut Sant Quirze. Després de dos anys de pandèmia l’Ajuntament ha recuperat aquesta trobada orientada a què familiars i gent gran que viu en centres residencials del municipi comparteixin temps de lleure. L’activitat va comptar amb una gran afluència de públic, de les més participatives de les darreres celebrades.

La competició va desenvolupar-se amb sis proves: passis de pilota, cordar una bata, fer diana a terra amb saquets d’arròs, cantar una cançó, separar tipus de pasta i construir paraules amb lletres. Durant setmanes, avis i àvies s’han estat preparant per aquestes proves, cadascú en la modalitat desitjada, i dissabte van poder demostrar les seves habilitats, acompanyats de familiars. Després de la competició, i la suma de punts, la primera posició va ser per Verge del Carme, la segona per la Llar d’Avis i la tercera per la Residència Assís.
 
Tots els residents assistents van rebre una medalla, i les residències uns lots de jocs estimulatius.
Les Resiolimpíades s’emmarquen en la programació del Mes de la Gent Gran, que va començar el 28 d’octubre i ha comptat amb múltiples propostes per a tots els públics. 
 
Podeu veure totes les fotografies de l’activitat en aquest enllaç.