Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La santquirzenca Carla Martín, campiona del món als World Skate Games

La patinadora ha triomfat als mundials de patinatge assolint la medalla d’or en la categoria Vert de roller freestyle


La santquirzenca Carla Martín, campiona del món als World Skate Games
La patinadora santquirzenca de Roller Freestyle tanca l'any aconseguint la medalla d'Or en disciplina de Vertical i la quarta posició en disciplina de Park en els mundials WSG d'Argentina 2022, aconseguint estar al Top 5 mundial.
Un títol mundial que encara té més mèrit si es té en compte que la Carla es va trencar els lligaments creuats  del genoll el mes de gener. Va decidir no operar-se, per poder participar al campionat del mon, fer la recuperació a CMLR , i des de llavors cada setmana ha anat fent treball de força amb en Josep Morales. No només s'ha recuperat sense operar-se sinó que, a més, ha guanyat, superant-se a ella mateixa en tots els aspectes. 
El mes de maig a Montpelier ja es va proclamar en la quarta posició en la copa del Món de Rollerfreestyle park Women Pro. Seguida de moltes victòries en diverses competicions de caràcter internacional de Fise Experience, Pro Bowl, Botxo,Gap...... en totes elles pujant sempre en el calaix del pòdium.
 
El mes d'octubre va intentar revalidar el títol de Campiona d'Europa 2021, però es va quedar a les portes obtenint ser subcampiona d'Europa 2022.
 
Tots aquests èxits de la Carla Martín han fet possible que entrés a la llista oficial de seleccionats per la Federació Espanyola de Patinatge als Mundials on ha aconseguit aquests resultats històrics amb només 17 anys.
 
Trobareu la Carla Martín a Instagram, carlamartin_roller.