Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Comencen les sessions del Grup de Suport d’Ajuda Mútua a persones cuidadores

Les inscripcions es mantindran obertes per acollir possibles noves persones interessades


Comencen les sessions del Grup de Suport d’Ajuda Mútua a persones cuidadores

L’Ajuntament ha posat en marxa novament les sessions del Grup de Suport d’Ajuda Mútua. Es tracta d’un espai d’acompanyament per a persones cuidadores no professionals de persones dependents. 

Aquest dilluns va tenir lloc la primera trobada d’aquest nou cicle, amb la voluntat d’esdevenir un moment per a la relació, l’acompanyament i el suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura. La finalitat és millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura.
 
En total es faran 10 sessions, cada dilluns, a la Sala Muriel casals, de 10 a 11.30 hores. Donat l’èxit i la bona acollida de la iniciativa, l’Ajuntament ha decidit mantenir obertes les inscripcions, de manera que qualsevol persona interessada pugui afegir-s’hi i participar de les trobades. Per fer-ho, cal accedir a aquest formulari web. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a: benestar@santquirzevalles.cat, o bé trucar al 937216800 extensió 5200, per tramitar la seva participació.
 
Aquesta iniciativa tindrà continuïtat durant tot l’any amb trobades en format de tallers o xerrades que s’impartiran periòdicament, de manera que les persones que necessitin aquest acompanyament segueixin comptant amb el suport emocional.