Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els "Dríade grup vocal" actuen en el marc del Mes de la Solidaritat

Aquesta coral dirigida per la santquirzenca Lourdes García va apostar per un concert escenificat


Els "Dríade grup vocal" actuen en el marc del Mes de la Solidaritat

La sala Josep Brossa de la Patronal ha acollit aquest cap de setmana el concert del grup terrassenc “Dríade grup vocal”, sota la direcció coral de la santquirzenca Lourdes García i amb l’acompanyament al piano de Dani García. L’activitat s’emmarcava en la programació del Mes de la Solidaritat.

Les persones assistents van poder gaudir d’un format de concert escenificat, basat en la novel·la de “Ragtime”. Les peces cantades explicaven la històries de les tres ètnies que compartien Estats Units l’any 1902: blancs anglesos i d’Irlanda, negres hereus de les generacions d’esclaus i jueus immigrants d’Europa a la recerca d’una vida millor. Unes històries dramàtiques i complicades que de la veu d’aquest grup coral van cobrar vida novament.

Segons manifesta la directora, Lourdes García, “ens hem sentit molt ben acollits pel públic santquirzenc, la veritat, com sempre que hem actuat. La darrera vegada va ser fa uns mesos en el marc d’un concert per recaptar fons per Ucraïna i també va anar molt bé”. De fet, des que García dirigeix aquest grup les peces de musicals són les protagonistes del seu repertori, tot i que els seus inicis van estar marcats com a cor de cambra.

El concert d’aquest cap de setmana es tornarà  repetir el proper 4 de desembre a l’Auditori de Terrassa.