Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Reconeixement a les persones nonagenàries i centenàries de les residències

Un total d'onze persones dels tres centres del municipi van ser homenatjades divendres


Reconeixement a les persones nonagenàries i centenàries de les residències

Les persones nonagenàries i centenàries que viuen a les residències del municipi van rebre divendres un reconeixement per part de l’Ajuntament. Després que el passat 16 d’octubre la Patronal acollís l’acte d’homenatge a part d’aquestes persones, les que no es van poder desplaçar van ser les protagonistes del reconeixement aquesta setmana passada.

 
En aquest sentit, la regidora de la Gent Gran, Gemma Gelabert i la regidora de Benestar i Cicles de Vida, Laura Flos, van visitar les residències Verge del Carme i Llar d’Avis per conèixer i saludar les nonagenàries i fer-les arribar un petit detall. En total, a aquestes dues residències van visitar set persones nonagenàries.
 
Finalment, a la Residència Assís, hi havia una centenària i tres nonagenàries. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, es va sumar a aquest homenatge, al teatre del centre, juntament amb la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social de la Generalitat, Lluïsa Nicolau.
 
Recordem que a l’acte de la Patronal es van homenatjar 16 nonagenàries i 2 centenàries. En total, doncs enguany a Sant Quirze han estat 53 les persones que han arribat als 90 anys i 3 als 100 anys.