Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’Ajuntament destina 40.000 euros als comerços i empreses locals per fomentar i consolidar l’emprenedoria

Les sol·licituds de subvencions es poden tramitar des d’avui


L’Ajuntament destina 40.000 euros als comerços i empreses locals per fomentar i consolidar l’emprenedoria

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès destina 40.000 euros per als comerços i les empreses locals amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria local i la consolidació de l’activitat empresarial al municipi. En aquest sentit, des d’avui i fins al 14 de desembre, les persones autònomes, empreses amb menys de 50 treballadores, i també les de nova creació ubicades al municipi poden sol·licitar aquests ajuts. El consistori ha obert dues línies de subvencions:

  • Foment de l’emprenedoria local incloent totes les formes jurídiques, i que hagin estat creades al llarg de l’any 2021 o fins el 30 de setembre de 2022, així com activitats que hagin transformat la seva forma jurídica en societats cooperatives. Les despeses susceptibles de subvenció són les de Seguretat Social i les inversions en maquinària, mobiliari i equips informàtics.
  • Subvencions per a empreses amb menys de tres anys de vida, fomentant així la seva consolidació i adaptació al mercat. L’objecte de la subvenció és la despesa en consultoria per a l’elaboració del document de planificació per a l’adaptació i millora de l’empresa, i la d’implementació del pla si aquest ja s’està executant.
Cal remarcar que en ambdós casos el volum de negoci o balanç general ha de ser igual o inferior a 10 milions d’euros.
En total, les empreses santquirzenques podran optar a ajuts de fins a 4.000 euros.
La tramitació es pot fer mitjançant aquest enllaç.