Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Una campanya municipal de Sant Quirze destina 60.000 euros en vals als comerços locals

Cada unitat familiar podrà obtenir fins a 20 € per gastar a les botigues i establiments adherits


Una campanya municipal de Sant Quirze  destina 60.000 euros en vals als comerços locals

L’Ajuntament de Sant Quirze, a través del servei de Promoció Econòmica, impulsa una campanya de dinamització comercial amb el nom “Gràcies per comprar a SQV”, que repartirà 60.000 euros en vals.

L’objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals, reactivar el consum i potenciar la compra de proximitat.

La proposta consisteix a bescanviar els tiquets de compra aconseguits entre l’1 de novembre i el 12 de desembre, en qualsevol comerç local i per un import total mínim de 40 euros. Una vegada realitzada la compra, entre el 25 de novembre i el 12 de desembre, caldrà entrar a la plataforma www.comprasantquirze.cat i registrar els tiquets. L’Ajuntament comprovarà els tiquets i activarà quatre vals descompte de 5 € en format QR, que farà arribar per correu electrònic a la persona compradora.
 
Els vals descompte es podran bescanviar entre el 15 i el 31 de desembre als comerços adherits a la campanya, que apareixeran a la plataforma a partir del 25 de novembre. Si durant aquest període no es bescanvien, caducaran. En cap cas es podran bescanviar per euros.
 
Els vals es podran bescanviar de manera conjunta per un import total de 20 euros, o bé individualment, i sense cap compra mínima obligatòria.
 
Cal remarcar que la promoció només permet la participació d’una persona per unitat de convivència i empadronada abans de l’1 d’octubre de 2022. Així mateix, el servei de Promoció Econòmica ajudarà a entrar els tiquets a la plataforma a les persones que ho requerexin. Podeu contactar-hi a: 937216800, extensió 4100, o bé presencialment a les oficines: Passatge Dalí, 8.
 
En el document en format pdf relacionat en aquesta notícia trobareu els passos a seguir per aconseguir els vals descompte.