Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze serà novament aquest cap de setmana una de les seus del Petit, el festival d’arts escèniques adreçat al públic de 0 a 5 anys

El públic familiar podrà gaudir de dues propostes de sala a la Patronal i d'una instal·lació de jocs a la plaça d'Anselm Clavé


Sant Quirze serà novament aquest cap de setmana una de les seus del Petit, el festival d’arts escèniques adreçat al públic de 0 a 5 anys
Sant Quirze acull aquest cap de setmana diferents propostes artístiques del Festival elPetit, el Festival Internacional d'Arts per a la primera infància (0-5 anys). El certamen reivindica la importància de viure experiències artístiques en viu en els primers anys de vida per alimentar la curiositat, l’esperit crític, la creativitat, la comunicació i el joc del públic més petit i també del més gran. 

Programació
La programació a Sant Quirze s’inicia aquest dissabte 19 de novembre a la Sala Josep Brossa de la Patronal amb dos passis de l’espectacle “Semilla” de la companyia belga Tea Tree (fotografia). L’obra ens presenta el Pierre, la Sara i una llavor. Els personatges jugaran amb un grapat de terra, una mica d’aigua, uns raigs de sol i, sobretot, molta paciència per aconseguir que la llavor es converteixi en un arbre. 

El mateix espai acollirà el diumenge 20 la nova proposta de la companyia Inspira Teatre titulada “Sotabosc”. L'espectacle ens ofereix una connexió amb el món natural redescobrint els nostres ritmes. 
Les entrades d'ambdós espectacles tenen un preu de 5€ i es poden aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat

A més a més, durant el matí de diumenge 20 a la plaça d’Anselm Clavé hi haurà “Playscape”, una instal•lació de gran format creada per l’artista belga Cathy Bertel per als nens i nenes on podran jugar amb diferents peces gegants i construir els seus mons. La participació a aquesta activitat és gratuïta i les places estan exhaurides. Si es produeixen anul•lacions d’última hora, el públic allí present podrà accedir a la instal•lació.

elPetit als núvols
També durant els dies del festival estarà operativa una plataforma en línia oberta a tot el públic (sense subscripció) que acollirà una selecció de propostes artístiques digitals per seguir gaudint de les Arts per a la primera infància. La pàgina inclourà curts d’animació, concerts per a nadons i clips de poesia visual. Podreu accedir a la plataforma a través del següent enllaç.