Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Concurs de Fotografia de la Biblioteca Municipal

Els participants poden presentar les seves obres sobre l'equipament municipal fins el proper 27 de juny


Concurs de Fotografia de la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal ha convocat un concurs de fotografia. La inscripció és gratuïta i hi poden participar totes les persones que ho desitgin, tot i que el concurs no és obert a professionals de la fotografia. El tema del certamen és la mateixa Biblioteca i es pot fotografiar tant la seva part interior com l’exterior. Cada participant pot presentar fins a un màxim de 3 fotografies, que han de ser inèdites i s’han de presentar en paper fotogràfic de 20 x 30 centímetres en color o en blanc i negre al mateix equipament municipal fins el proper 27 de juny. Cada participant ha de lliurar els seus originals en un sobre tancat on s’indiqui “Concurs de Fotografia Biblioteca Sant Quirze”. Darrere de cada fotografia hi ha de constar el títol de la imatge, el nom i els cognoms de l’autor o autora, edat, adreça, població, telèfons de contacte i/o correu electrònic.

Amb les fotografies rebudes, es classificaran els participants en dues categories: La categoria infantil i juvenil (fins a 15 anys) i la categoria d’adults (a partir de 16 anys). El premi de la primera categoria constarà d’una càmera digital valorada en 180 euros. I el premi de la categoria d’adults constarà d’un curs complet de fotografia més retoc digital valorat en 400 euros que anirà a càrrec de CMC Centre d’Imatge. El jurat estarà format per Carles Figuerola, propietari de l’establiment CMC Centre d’Imatge, Enric Alloza, fotògraf, i Tere Casas, directora de la Biblioteca Municipal. La decisió del jurat es farà pública al web municipal, www.santquirzevalles.cat, durant la primera setmana de setembre. El lliurament de premis tindrà lloc el 9 de setembre, a les 19:00 hores, a la Biblioteca Municipal.

Totes les fotografies presentades a concurs passaran a formar part de l’arxiu fotogràfic de la Biblioteca i s’exposaran al mateix equipament municipal. La Biblioteca es reserva el dret de publicar les obres o reproduir-les en qualsevol suport i format i les podrà utilitzar a la seva pàgina web i en butlletins i publicacions relacionats amb el servei. En qualsevol d’aquests casos s’indicarà el nom de l’autor o autora de la de la fotografia.