Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El Mercat de joguines recull més de 1500 euros per a Colors del Món

La iniciativa, celebrada ahir, va comptar amb molta afluència de públic interessat a comprar aquests productes solidaris


El Mercat de joguines recull més de 1500 euros per a Colors del Món

El Mercat solidari de joguines i llibres de segona mà va recollir ahir diumenge un total de 1.585 euros. L’Ajuntament i la Mesa de Solidaritat van organitzar una nova edició d’aquesta iniciativa al parc de les Morisques. Els fons recollits es destinaran a l’entitat Colors del Món. Es tracta d’una associació de Sabadell que realitza acompanyaments a nois africans en situació d’extrema vulnerabilitat. Segons representants de l’entitat que van assistir al mercat, molt probablement els diners serviran per comprar roba d’abric per aquests nois per qui treballa l’entitat, així com menjar fresc, estufes de butà, edredons i també el pagament d’habitacions de lloguer per a casos d’urgència.

 
El Mercat va comptar amb molta afluència de públic durant tot el matí. A primera hora van vendre’s especialment els jocs de taules i les joguines de fusta. A migdia, el Mag Rovi va omplir l’escenari muntat al parc amb la seva proposta familiar. També es va poder gravar el programa de Ràdio Sant Quirze Som Solidaris, conduit per Laura Roger.
 
Recordem que el Mercat s’emmarca en la programació del Mes de la Solidaritat, que porta per lema “La infantesa és un dret” i que té com a objectiu sensibilitzar la població al voltant dels drets dels infants. Les joguines i llibres venuts s’han recollit durant el mes de novembre a diferents punts del municipi. 
 
Cal remarcar que el proper 11 de desembre, en el marc de La Marató, hi haurà un altre punt de venda de joguines i llibres de segona mà a Les Fonts. Serà en el mercat setmanal dels diumenges, d’11 a 14 hores.