Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Fem Sant Quirze col·laborativa!

Aquests dies es pot veure una mostra que recull aquest projecte emmarcat en el PECT


Fem Sant Quirze col·laborativa!

Aquests dies es pot veure a diferents punts del municipi una exposició sobre el projecte “Fem Sant Quirze col·laborativa!”. Aquesta mostra s’emmarca en el projecte PECT, Projectes d’especialització i competitivitat territorial i concretament en el  “Vallès Industrial: innovació i disseny de la indústria europea”. Aquest és l’únic de quatre projectes que ha estat mereixedor de cofinançament per part de la Generalitat de Catalunya i dels quals es beneficia l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Específicament, el nostre municipi és responsable de l’operació relacionada amb l’economia circular i la sensibilització de la ciutadania a través de diferents actuacions. Fa uns mesos, es van a dur a terme una sèrie entrevistes a diferents representants del teixit associatiu del municipi. Dels resultats obtinguts se’n podien extreure diverses temàtiques o àrees de treball prioritàries.

 
A partir d’aquí i amb l’objectiu d’impulsar un grup de ciutadania autogestionat perquè engegui  un projecte d’economia col·laborativa a Sant Quirze, s’han programat diferents actuacions fins a final d’any. 
 
D’una banda, representants de la Cooperativa de l’Eixida estaran donant a conèixer el projecte, explicant les temàtiques de treball identificades i animant a la ciutadania a implicar-s’hi. Ahir al matí ho van fer a l’av. de Pau Casals. Avui a la tarda els trobareu al Casal Serra de Galliners. Els següents punts són:
 
  • Dissabte 26 de novembre, d’11:30h a 13h, a l’entrada del Parc de les Morisques
  • Dilluns dia 28, de 16:30h a 18h, al xamfrà del c/Capcir amb av. Egara
  • Dimarts 29, de 18 a 20h, davant la Cooperativa Galliners
 
Cal remarcar que aquesta tarda, de 18 a 20h, es durà a terme una taula d’experiències inspiradores. Hi participaran el Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella, Can Fugarolas de Mataró i el Casal de Barri Can Carol de Vallcarca. 
 
Finalment, aquesta dinamització ciutadana culminarà en una jornada dinàmica d’idees i propostes col·laboratives. Es durà a terme el proper dissabte 3 de desembre, de 10h a 13h, a la sala Salut Pastor de la Patronal. HI haurà servei de canguratge gratuït disponible.