Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ple extraordinari i urgent amb motiu de la pèrdua del regidor David Sánchez Mancebo

Aquesta tarda tindrà lloc la sessió, oberta a tota la ciutadania


Ple extraordinari i urgent amb motiu de la pèrdua del regidor David Sánchez Mancebo

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha convocat un Ple extraordinari i urgent avui amb motiu de la sobtada pèrdua del regidor David Sánchez Mancebo. Tots els grups municipals volen mostrar així el seu reconeixement al regidor de Ciutadans. 

La sessió, oberta a tota la ciutadania, també donarà compte dels tres dies de Dol Oficial decretats ahir i que s’allarguen fins a l’1 de desembre. El decret de dol també ha implicat la suspensió de tots els actes públics oficials, lúdics i festius del municipi, així com que les banderes exteriors onegin a mig pal, i la interior dugui un crespó negre en record i respecte pel difunt.
 
El Ple és obert a tota la ciutadania, i tindrà lloc a la Sala Salut Pastor a les 19.30 hores. Es podrà seguir en directe a www.santquirzevalles.cat/ple.
 
David Sánchez, nascut el 1978, era regidor de Ciutadans des de l’any 2015. Anteriorment, des de 2003 i fins el 2014, havia estat regidor del PP. Com a tal, va formar part del govern municipal durant el mandat de 2011, juntament amb CiU i PSC, exercint com a regidor d’Esports i Ocupació.