Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple acomiada el regidor David Sánchez Mancebo

L'emoció i el record a la seva memòria van protagonitzar la sessió extraordinària d'ahir


El Ple acomiada el regidor David Sánchez Mancebo

Un ple emocionat va reconèixer ahir la dedicació del regidor David Sánchez Mancebo, que va morir dilluns 28 de novembre. Els regidors i regidores del Ple municipal de Sant Quirze del Vallès van voler retre homenatge al seu company, portaveu del grup municipal de Ciutadans, en una sessió extraordinària del plenari a la qual van assistir representants de tots els grups municipals. 

L’acte, obert a la ciutadania, va comptar amb l’assistència dels companys i companyes dels representants locals que han compartit prop de 20 anys de dedicació al poble.
 
El regidor de Ciutadans va començar la seva vinculació amb el municipi l’any 2003. Era regidor d'aquesta formació des de l’any 2015. Anteriorment, des de 2003 i fins el 2014, havia estat regidor del PP. Com a tal, va formar part del govern municipal durant el mandat de 2011, juntament amb CiU i PSC, exercint com a regidor d’Esports i Ocupació.
 
L’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va llegir una declaració institucional (vegeu pdf relacionat) en nom de tota la Corporació i molts dels regidors i regidores  van expressar i agrair a Sánchez la seva dedicació al poble, tot destacant la seva actitud afable i conciliadora, la seva capacitat per defensar les seves idees amb gran respecte i el to alegre que sempre acompanyava les seves intervencions.