Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí de desembre inclou tota la programació nadalenca i recull l’actualitat municipal


Ja és aquí el nou Informem!

La revista Informem del desembre ja es pot consultar en format digital. Els propers dies arribarà impresa a totes les llars. Per ara, però, podeu conèixer al detall què ha conformat l’actualitat municipal de les darreres setmanes i quines propostes i projectes protagonitzaran el futur més immediat en el pdf relacionat en aquesta notícia. 

Un dels temes que han copsat l’actualitat aquests dies ha estat la pèrdua del regidor David Sánchez. Tant els textos dels grups municipals com les pàgines d’actualitat donen el més sentit condol a la família i amics i recullen l’estima cap a aquest regidor que exercia el càrrec des del 2003.
 
Malgrat les circumstàncies, l’Informem dona la benvinguda a les festes amb l’arbre de Nadal en portada i una acurada explicació de la programació del Cicle de Nadal, dividida en relació al públic a qui es dirigeix: famílies, gent gran, jovent... Consulteu al detall les propostes, així com l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient al municipi!
 
No falten en aquestes pàgines la posada en funcionament d’òrgans tan importants com el Consell d’Infants. Ja és tota una realitat que arrenca amb un calendari atapeït de tasques i funcions a desenvolupar!
 
També us expliquem projectes com el del parc de Can Feliu, que comptarà amb un llac renovat, o les intervencions en relació a la millora de la mobilitat amb la creació d’un nou carril bici a la ronda d’Arraona.
 
Aquest proper gener també es posarà en funcionament la nova empresa de l’aigua. Per això, us expliquem pas per pas què implica i què cal que sapigueu.
 
Tot i això i molt més en una revista que acomiada l’any i tornarà a les vostres llars al mes de febrer. Esperem que us agradi.