Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Darrers dies per registrar els tiquets de la campanya “Gràcies per comprar a SQV”

Fins el 12 de desembre es poden entrar a la plataforma i aconseguir els vals descompte


Darrers dies per registrar els tiquets de la campanya “Gràcies per comprar a SQV”

La campanya “Gràcies per comprar a SQV” continua en marxa. De fet, aquests són els darrers dies per registrar els tiquets de les compres fetes entre l’1 de novembre i el 12 de desembre a la plataforma www.comprasantquirze.cat. El proper dia 12 finalitza el termini per fer-ho. Quan els registreu, l’Ajuntament comprovarà els tiquets i activarà quatre vals descompte de 5 € en format QR, que farà arribar per correu electrònic a la persona compradora.

 
Els vals descompte es podran bescanviar entre el 15 i el 31 de desembre als comerços adherits a la campanya, que apareixeran a la plataforma a partir del 25 de novembre. Si durant aquest període no es bescanvien, caducaran. En cap cas es podran bescanviar per euros.
 
Els vals es podran bescanviar de manera conjunta per un import total de 20 euros, o bé individualment, i sense cap compra mínima obligatòria.
 
Cal remarcar que la promoció només permet la participació d’una persona per unitat de convivència i empadronada abans de l’1 d’octubre de 2022. Així mateix, el servei de Promoció Econòmica ajudarà a entrar els tiquets a la plataforma a les persones que ho requerexin. Podeu contactar-hi a: 937216800, extensió 4100, o bé presencialment a les oficines: Passatge Dalí, 8.
 
Recordem que l’Ajuntament, a través del servei de Promoció Econòmica, impulsa aquesta campanya de dinamització comercial que repartirà 60.000 euros en vals. 
L’objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals, reactivar el consum i potenciar la compra de proximitat.