Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Darrers dies per sol·licitar els ajuts per a comerços i empreses locals

L’Ajuntament ha destinat 40.000 euros per fomentar i consolidar l’emprenedoria


Darrers dies per sol·licitar els ajuts per a comerços i empreses locals

El proper dimecres 14 de desembre finalitza el termini perquè comerços i empreses locals sol·licitin aquests ajuts. L’Ajuntament ha destinat un total de 40.000 euros per fomentar l’emprenedoria local i la consolidació de l’activitat empresarial al municipi. En aquest sentit, les persones autònomes, empreses amb menys de 50 treballadores, i també les de nova creació ubicades al municipi poden demanar aquestes subvencions. De fet, hi ha dues línies:

  • Foment de l’emprenedoria local incloent totes les formes jurídiques, i que hagin estat creades al llarg de l’any 2021 o fins el 30 de setembre de 2022, així com activitats que hagin transformat la seva forma jurídica en societats cooperatives. Les despeses susceptibles de subvenció són les de Seguretat Social i les inversions en maquinària, mobiliari i equips informàtics.
  • Subvencions per a empreses amb menys de tres anys de vida, fomentant així la seva consolidació i adaptació al mercat. L’objecte de la subvenció és la despesa en consultoria per a l’elaboració del document de planificació per a l’adaptació i millora de l’empresa, i la d’implementació del pla si aquest ja s’està executant.
Cal remarcar que en ambdós casos el volum de negoci o balanç general ha de ser igual o inferior a 10 milions d’euros.
En total, les empreses santquirzenques podran optar a ajuts de fins a 4.000 euros.
La tramitació es pot fer mitjançant aquest enllaç.