Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Tret de sortida a les activitats de La Marató

Diumenge van organitzar-se diverses propostes, que es van sumar al Mercat de Nadal dels comerciants


Tret de sortida a les activitats de La Marató

Sant Quirze ha arrencat aquest cap de setmana amb activitats per a la Marató, i també emmarcades en el Cicle Nadalenc.

El carrer de l’Estació de Les Fonts va acollir el Mercat solidari de llibres i joguines de 2a mà, d’11 a 14 hores. En total es van recollir 206 euros que aniran destinats a La Marató. Aquesta és la primera edició que s’organitza a Les Fonts, doncs fins ara s’havia fet a la plaça d’Anselm Clavé.
 
També diumenge a primera hora va tenir lloc una sortida per la Serra de Galliners amb els 5 sentits, de la mà de Sant Quirze Vallès Natura. 
Ja a la tarda, Concert de Nadal amb la Bella Quirze Band a la Sala Josep Brossa de La Patronal.

Mercat de Nadal
 
La plaça d’Anselm Clavé es va animar també ahir amb el Mercat de Nadal organitzat per Sant Quirze Comerç. El concert de Jaume Ibars va posar la nota musical al matí, que va comptar amb paradetes guarnides de Nadal, pintacares i espais de jocs de taula, entre altres propostes.
 
Recordeu que els propers dies 23 i 24 de desembre també hi haurà Mercat de Nadal amb propostes com un Taller de perruqueria, animació itinerant o una gran bola de neu. 
Sant Quirze Comerç recorda també que ja volten pel poble els mussols de Sant Quirze, a les botigues associades. Si el veieu, podeu demanar el vostre regal!