Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Nova sortida de Trail Running per a infants

El proper diumenge el Mussol Team Trail organitza aquesta activitat regular però dirigida a nens i nenes a partir d'11 anys


Nova sortida de Trail Running per a infants

La nova secció Mussol Team Trail del Club Excursionista Sant Quirze organitza una sortida cada tercer diumenge de mes. La idea és fomentar l’esport de córrer per muntanya i en especial per la Serra de Galliners. 

Aquest mes de desembre, el proper dia 18, la sortida s’orientarà a infants a partir d'11 anys, amb un recorregut especial, a més de l’habitual d’adults ja establerts.
 
Recordeu que les sortides inclouen: assegurança per cada corredor/a; avituallament a l’arribada; grup de corredors per nivells. Aquesta propera sortida tindrà un cost de 2 euros per l'entrenament, i l'import final es donarà a La Marató. En aquesta ocasió cal inscriure's prèviament.
 
L’objectiu d’aquesta secció és iniciar qualsevol persona, independentment de la seva forma física, edat o condició, a l’esport de Trail running; ajudar a aconseguir benestar físic i mental; fer una comunitat més inclusiva; gaudir de la natura; i donar a conèixer la Serra de Galliners.
 
Trobareu més informació i detalls en aquest enllaç.