Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Un Nadal jove!

Gairebé una vintena d'activitats per al jovent del poble aquestes festes


Un Nadal jove!

El Servei de Joventut Canya Jove ha preparat gairebé una vintena d’activitats nadalenques per als i les adolescents i joves. Propostes molt variades que van des de sortides  a berenars, tardes de cinema o tallers de cuina. Preneu bona nota i no oblideu llegir la pàgina de La Marató, on també trobareu activitats per a aquest públic.

 
Patinem!
Una de les activitats estrelles orientades a adolescents i joves a partir de 12 anys és la “sortida jove” que tindrà lloc el proper 29 de desembre. Es tracta de passar un dia a una pista de patinatge de gel a determinar. S’utilitzarà el tren, sortint de l’estació dels FGC de Sant Quirze i de Les Fonts i caldrà inscriure’s prèviament.
 
Movem-nos!
El jovent més inquiet i amb ganes de passar-ho bé podrà participar el proper 30 de desembre a la gimcana “Cadena de favors”. Les educadores de medi obert buscaran adolescents i joves amb esperit nadalenc que vulguin fer aquesta prova per tot el poble, a partir de les 17 hores.
I ja en un to més esportiu, el dia 17 de desembre la piscina del complex esportiu municipal obre les portes per als adolescents que vulguin practicar-hi esports. Només cal inscripció prèvia i deixar-se anar!
 
Bona gastronomia
Aquestes festes són un moment ideal per aprendre a cuinar, tant dolç com salat o, simplement, per gaudir de neules i torrons. Per això el Canya Jove del centre cívic Can Feliu acull el dia 21 propostes com el berenar nadalenc i el posterior Caga Tió. Serà a partir de les 17 hores i esperen el jovent del poble!
Una activitat que també es farà a Torre Julià, Les Fonts, el dia 21 de desembre. Després de fer cagar el tió hi haurà jocs de taula per tothom.
Si el que voleu és aprendre a cuinar, el 22 de desembre teniu Taller de galetes de Nadal a Torre Julià. I el dia 28, taller de cuina al mateix lloc. 
 
Cultura i esperit nadalenc
No falten a la cita d’enguany les propostes cinematogràfiques, recuperant filmografia tradicional per aquestes dates, com “Cruella”, el dia 22 a la sala Josep Brossa de la Patronal, entre altres.
Finalment, no oblideu aprendre a decorar, assistint a la sessió del dia 15 de desembre al centre cívic de Torre Julià.
 
Podeu consultar la programació detallada en el document pdf relacionat en aquesta notícia.