Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze amb La Marató aquest cap de setmana

Consulteu l’àmplia programació organitzada per recollir fons per les malalties cardiovasculars


Sant Quirze amb La Marató aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana Sant Quirze celebra els actes centrals amb motiu de La Marató de TV3. El diumenge 18 és quan Televisió de Catalunya emet el programa, que enguany arriba a la seva 31 edició, dedicada a les malalties cardiovasculars. 

L’Ajuntament ha preparat una vintena d’activitats per recollir fons. Algunes d’elles ja s’han organitzat al llarg del mes de desembre, com el bàsquet 3X3, la sortida per la Serra de Galliners, una Caminada popular o una hora del conte a la Biblioteca, entre altres. També diumenge es va organitzar el Mercat Solidari de llibres i joguines de segona mà i el Mercat de Nadal de Sant Quirze Comerç.
 
Jornades centrals
 
El 17 de desembre són múltiples les opcions al poble per col·laborar amb la iniciativa. Així, el Club Nordikwalks organitza una caminada de bon matí, el Club d’Escacs Sant Quirze un torneig a la sala Muriel Casals i la piscina municipal acull la proposta “100 i 300 metres”, per nedar i sumar donatius a la guardiola que s’hi podrà trobar.
Els esports continuen el mateix dia gràcies a l’APV Les Fonts i l’UD Les Fonts, amb un torneig de futbol. El Club de Rugbi Carbonés també organitza un torneig de la seva modalitat.
En clau teatral, la sala Josep Brossa acollirà Els Pastorets la tarda de dissabte. També hi haurà sessió diumenge a la tarda.
 
Propostes durant la jornada central
 
Durant la jornada de La Marató, el 18 de desembre, les persones més matineres podran acostar-se a la plaça d’Anselm Clavé a gaudir d’una màsterclass de Zumba. Seguidament al Casal Serra de Galliners s’hi organitza un taller de manualitats i una xocolatada. Dones per Sant Quirze ha ideat també un taller de manualitats a la plaça d’Anselm Clavé a partir de les 11 hores.
Un altre dels escenaris de la jornada serà la sala Salut Pastor, on tothom qui vulgui podrà crear una decoració per a l’arbre de Nadal inspirat en la causa d’enguany, les malalties cardiovasculars. Una proposta de Kids & Us Sant Quirze.
Els Country Mussols portaran la seva música a migdia a la plaça d’Anselm Clavé, i ja a la tarda ho faran la coral Amics per Sempre a la Sala Muriel Casals de la Patronal.
 
Podeu consultar totes les propostes a l'Agenda Municipal i el programa detallat en el document pdf relacionat en aquesta notícia.