Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze viu amb intensitat el cap de setmana de La Marató

De moment ja s'han recollit més de 5.000 euros, una xifra que s'incrementarà els propers dies amb el recompte final


Sant Quirze viu amb intensitat el cap de setmana de La Marató

Sant Quirze ha viscut amb intensitat La Marató aquest cap de setmana. Els actes organitzats per recaptar fons per a les malalties cardiovasculars han comptat amb molt bona acollida entre la ciutadania.

En aquests moments, la recaptació ascendeix a 5.650,13 euros. Una xifra que es veurà incrementada quan s’acabi el recompte final i que serà difosa pels canals municipals habituals. A hores d’ara, però, la valoració ja és molt positiva, tenint en compte que la jornada central va desenvolupar-se sense incidències i amb gran participació. De fet, propostes com l’exhibició de ball del Montserrat Creus van omplir la plaça d’Anselm Clavé. Els Pastorets van exhaurir entrades dissabte i diumenge van estar molt a prop de repetir el “sold out”.
 
Les manualitats amb els més petits també van centrar bona part de la participació, amb un Casal Serra de Galliners ple d’infants fent espelmes amb pinyes de Nadal. Tampoc no va faltar el Caga Tió organitzat per avis i àvies del Casal, que recuperava novament la màgia d’aquesta tradició catalana.
 
En un altre àmbit, l’esportiu, cal remarcar la sortida del Club Nordik Walks, o la proposta de natació a la piscina municipal, on les persones assistents podien dipositar la seva participació en una bústia. 
 
Aquestes van ser algunes de les múltiples propostes que ja fa uns dies van començar i que ahir van protagonitzar la jornada no només a Sant Quirze sinó a tot el país, de la mà d’aquest programa de Televisió de Catalunya que ja ha esdevingut una tradició prenadalenca.
 
Recordeu que podeu seguir fent donacions. Trobareu tota la informació, aquí.
 
Podeu veure les imatges de La Marató en aquest enllaç, i les d’Els Pastorets aquí.