Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Els comerços Cottage i Passarel·la, guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza aquest premi, amb el suport de l’Ajuntament i l’Associació Sant Quirze Comerç


Els comerços Cottage i Passarel·la, guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal

El comerç Cottage ha estat el guanyador del millor aparador del municipi al Concurs de Nadal que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l’Associació Sant Quirze Comerç. El segon premi ha estat per la botiga Passarel·la. Ambdós reconeixements són de 150 euros respectivament. 

 
El concurs arriba enguany a la seva 53 edició i reconeix els aparadors originals i ben guarnits del comerç local, ajudant així a promocionar l’economia local i la venda de productes propers.
 
Les botigues guanyadores
 
La botiga Cottagge es troba al carrer Manso i ven productes de decoració. Trobareu tots els detalls al seu instagram: @cottagesantquirze.
Pel que fa a la Passarel·la, es tracta d’una botiga de moda i complements, ubicada a també al carrer Manso. Trobareu més informació, a @pasarel·lasantquirze.
 
El concurs
 
Un jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell i format per tres experts en el comerç al detall ha visitat aquests dies els comerços participants de la demarcació. Els dos comerços locals han guanyat el premi de la categoria municipal, però aquests dies la ciutadania encara pot votar, mitjançant un codi qr que trobaran als cartells dels comerços participants, quin consideren que és el millor aparador. Es pot fer fins al 30 de desembre. 
Cada establiment guanyador del premi popular rebrà un diploma i els votants populars participaran en el sorteig d’un premi de 100 euros en vals.