Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Cap d’any familiar a la plaça d’Anselm Clavé

El dia 31 a migdia porta el teu raïm i dona la benvinguda al 2023!


Cap d’any familiar a la plaça d’Anselm Clavé

L’Ajuntament, en col·laboració amb Sant Quirze Comerç, us proposa celebrar el cap d’any en família a les 11.30 hores. Només cal portar raïm i tenir ganes d’acomiadar l’any ben d’hora, a les 11.30 hores del matí, a la plaça d’Anselm Clavé. 

 
L’espectacle “Ens agrada el Nadal”, de la companyia Més Tumàcat, posarà el to musical i lúdic a la festa, la darrera de l’any. Es tracta d’una proposta d’humor i bona música on es cantaran cançons i s’explicarà la llegenda del Tió, qui va ser el primer caganer o, fins i tot, qui són els Pastorets d’en Folch i Torres. A mitja actuació, hi haurà una aturada per escoltar les campanades de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita, i donar la benvinguda al 2023.
 
Recordeu que l’activitat, totalment gratuïta, forma part de la programació del Cicle nadalenc, i que continua els propers dies amb el Campament Reial fins al 4 de gener, i la Cavalcada, el dia 5. Finalment, els dies 7 i 8 de gener hi haurà actuació d’Els Pastorets a la sala Josep Brossa de la Patronal.